Presunúť na hlavný obsah

Aj VY môžete zmeniť Čadcu!

Mesto

Čadčianska radnica pozýva všetkých obyvateľov, aktivistov, organizácie, aby sa spojili a prepožičali pár chvíľ zo svojho času pre svoje mesto !

Pridajte sa k nám a vyčistime naše mesto

Radnica opäť organizuje veľkú brigádu. Akciu volá „7 dní pre naše mesto.“ Od 12. - do 18. apríla je plán vyčistiť Čadcu od odpadkov za pomoci škôl, dobrovoľníkov a aktivistov. Budú čistiť parky, brehy vodných tokov, lesné plochy, verejné priestranstvá.

Ing. Milan Gura: „Počasie nám praje, tak tento rok prichádzame s akciou skôr. Teším sa z aktivít, ktoré už v našom meste prebehli aj bez našej výzvy. Vážim si každú jednu aktivitu v prospech nášho mesta. Dúfam, že sa zapojí čo najviac Čadčanov, samozrejme sa zapojím aj ja a zamestnanci mesta. Akcia 7 dní pre naše mesto je veľmi dobrý spôsob ako urobiť niečo pre životné prostredie a skrášlenie nášho mesta, ale aj stretnúť sa s občanmi a porozprávať sa o ich problémoch.“

Ako sa zapojiť?

Kto by mal záujem zapojiť sa do akcie, nech sa ohlási na referáte životného prostredia (emilia.duranova@mestocadca.sk, tel. 0905752009).

Každý záujemca „vyfasuje“ vrecia na odpad a s pracovníkmi si dohodne lokalitu na čistenie.

Plagát k podujatiu