Presunúť na hlavný obsah

Pokračujeme v budovaní nových moderných stojísk

Mesto

Moderný systém zberu postupne zavádzame na sídliska, pilotný projekt sme odštartovali na Chalúpkovej ulici, pokračovali sme na sídlisku Žarec. Tento rok sa na Žarec vrátime a zamierime aj na Mierovú ulicu. Práve od Mierovej ulice očakávame všetky výhody. Zatraktívnime okolie, vybudujeme moderné stojiská a vytvoríme nové parkovné miesta. K tomu, aby naše okolie bolo dôstojné, musíme prispieť zodpovedným prístupom všetci. Používajte polopodzemné kontajnery správne a nezabúdajte, že veľkorozmerné odpady patria na zberný dvor. Zberný dvor je občanom mesta k dispozícií každý pracovný deň aj v sobotu.

Prevádzka zberného dvora

Zberný dvor je otvorený od 1. apríla 2019 do 29. novembra 2019 každý pracovný deň v čase od 8.00 hod. do 14.00 hod. a v sobotu od 8.00 hod. do 12.00 hod.

Do zberného dvora môžu občania odovzdať oddelené zložky komunálneho odpadu (samotstane roztriedený papier, plasty, sklo, oblečenie, …), objemný odpad (napr. nábytok), chladničky, práčky, televízory, počítače, žiarivky a ostatný elektroodpad z domácnosti, batérie a akumulátory, nebezpečný odpad, jedlé oleje a tuky, motorové oleje, biologický komunálny odpad – zelený odpad v prípade, že im nebol pridelený biokomposter, drobný stavebný odpad za odplatu podľa sadzby schválenej vo VZN o miestnom poplatku za komunálne odpady a drobné stavebné odpady (0,015 €/kg).


Kontakty
Čadca - Podzávoz (v areáli priemyselného parku)
GPS súradnice: N49°27´46.1" E18° 46´45.3"
Zberný dvor: 0948 650 916