Presunúť na hlavný obsah

Prečítajte si, ako sme tvorili náš nový web, ako sme ho vylepšili

Mesto

Predstavujeme Vám nový web. Jeho cieľom je zverejňovať viac informácií z kľúčových oblastí mesta, a pritom našiel všetko, čo potrebuje, v čo najkratšom čase. 

Nový vzhľad, otvorený a transparentný úrad

Mesto potrebovalo novú stránku, ktorá bude moderná, prehľadná a logicky členená. Čo vám nový web prináša:

  • Svieži nový vzhľad. Stránka sa automaticky prispôsobí rozlíšeniu obrazovky, či už ide o mobil, tablet, monitor, notebook. Vždy a všade bude zobrazenie optimalizované. 
  • Prehľadná štruktúra webu, ktorá je navrhnutá na základe dát za obdobie 10 rokov. Je navrhnutá presne podľa toho, čo ľudia najčastejšie hľadajú, vybavujú a prečo na web zavítajú. 
  • Vylepšené vyhľadávanie. Vyhľadávanie na stránke je poháňané priamo cez jadro Google, takže určite každý nájde to, čo bude potrebovať.
  • Virtuálna asistentka. Momentálne pracujeme na funkcii asistentky, ktorá navedie občana krok za krokom a poskytne mu informácie ako, kde a čo občan vybaví - konkrétne úkony, koľko ho to bude stáť a aké doklady bude k tomu potrebovať

Nový web prešiel množstvom zmien, preto prosíme návštevníkov, ktorí narazia na nejakú chybu, oznámte to administrátorom na email petra.duranova@mestocadca.sk