Presunúť na hlavný obsah

Míľa pre mamu 2020 – zapojme sa

Mesto

Míľa pre mamu je celoslovenská kampaň, ktorej hlavným posolstvom je osláviť materstvo a aspoň na jeden deň v roku aj povýšiť materstvo na najvyššiu hodnotu v spoločnosti.
Únia materských centier organizuje toto podujatie nepretržite už od roku 2004. Kampaň je známa ako Najväčšia oslava dňa matiek na Slovensku. Každoročne pribúdajú noví organizátori, ktorí sa podieľajú na prípravách kampane vo svojich mestách a obciach. Účasťou verejnosti na kampani, v jednotlivých mestách Slovenska a zahraničia, zase pribúdajú registrovaní účastníci Míle pre mamu. Staňte sa aj vy súčasťou najväčšej oslavy Dňa matiek na Slovensku.

Tento rok je v dôsledku aktuálnej situácie iný, Míľu pre mamu si môže individuálne prejsť každý so svojou rodinou. V termíne od 4. do 10. mája do 17.00 hod. môžeme absolvovať míľovú prechádzku (1,6 km) a darovať ju svojej mame.
Na Deň matiek – 10. mája budú spočítané všetky kilometre, ktoré venujeme našim mamám. Registrácia a viac informácií na https://www.materskecentra.sk/mila-pre-mamu/.