Presunúť na hlavný obsah

Školáci na plavárni - mestská plaváreň naplno rozbehla vlastné plavecké výcviky

Šport

Čadca ponúkla cez svoju prevádzku na plavárni odborné vedené kurzy pre  svoje mestské základné školy, ale výcviky realizuje podľa záujmu a časových možností aj pre školy z okolia.

V poslednom období sa z vody počas vyučovania potešili štvrtáci či piataci zo Základných škôl M. R. Štefánika (Žarec), Podzávoz, Staškova, Čierneho, Klubiny, v ostatnom týždni prebiehal kurz pre detí z Klokočova. Kurzy sú dlhodobou súčasťou čadčianskeho bazéna, ale novinkou, ktorú Mesto Čadca zobralo za svoju povinnosť, sú plavecké školy pre verejnosť a už aj plavecké výcviky pre školákov organizované vlastnými silami, konkrétne v nedávnej minulosti cez ZZO Čadca a v súčasnosti cez Mestský podnik služieb, ktorý od marca 2014 plaváreň prevádzkuje.

Aktuálna ponuka pre deti od 5 do 15 rokov

Plaváreň dáva rodičom a deťom do pozornosti práve prebiehajúcu jesennú školu plávania, ktorá síce začala už v septembri, ale keďže potrvá až do 11. decembra a prijímajú sa noví záujemcovia, stále je možnosť prihlásiť sa. Šesťtýždňový výcvik v cene 24,90 € jesennej plaveckej školy prebieha vždy v utorok a štvrtok od 16.30 do 18.00 hod. Prihlásiť a informovať sa  môžete buď priamo v pokladni, tel. 0918993080 a mailom: info@plavarencadca.sk. Všetky informácie aj na stránke www.plavarencadca.sk

Ponuka stálych a špeciálnych služieb

  • Aquaaerobik – obľúbené cvičenie vo vode pre ženy, ale aj mužov, bez rozdielu veku vždy v stredu 17.15 – 18.15,
  • Ranné plávanie a cvičenie – utorok, streda a štvrtok už od 6.30 do 8.30.
  • Stále v ponuke – sauny, fitnes, solárium, masáže, bazén všetko až do 20.45
  • Dávame do pozornosti PERMANENTKY na všetky služby za bezkonkurenčné ceny!

Rovnako ďakujeme za návštevu všetkým športovcom, ktorí využili možnosť zahrať si na novopostavenom plážovom ihrisku.

www.plavarencadca.sk, info@plavarencadca.sk

Galéria