Presunúť na hlavný obsah

Valentínsky beh zdravia

Šport

Sviatok zamilovaných je neodmysliteľne spätý s 14. februárom. V tento deň si zaľúbené páry prejavujú lásku o niečo intenzívnejšie ako zvyčajne. Za pomerne krátky čas sa tento sviatok na Slovensku etabloval a mnohé mestá pri tejto príležitosti organizujú rôzne akcie. Mesto Čadca nebolo výnimkou...

V tento deň Mládežnícky parlament mesta Čadca (ďalej len ,,MPMCA“)  spolu s Jurajom Šeríkom zorganizovali I. ročník Valentínskeho podujatia pre zamilované páry na Šeríkovom okruhu pod názvom ,,Valentínsky beh zdravia“. Páry bez vekového obmedzenia mali za úlohu zabehnúť tri okruhy. Jedinou podmienkou bolo, aby dobehli spoločne. Cieľom podujatia bolo iniciovať mladých k vychádzkam do prírody, k aktívnemu oddychu a zároveň k spestreniu diania v našom meste. Tento deň mnohí považujú za výnimočný, zvlášť tí zamilovaní. Každý pár chce byť v tento deň spolu a vykonávať akúkoľvek činnosť spoločne a preto veríme, že príjemné prostredie Šeríkovho okruhu tomu dopomohlo. Pre každý pár, ktorý sa behu zúčastnil, dostal na pamiatku od pána Šeríka drôtené srdiečko a víťaznému páru daroval drôtenú ružu. Pred behom aj po behu bol k dispozícii čaj a punč, ktorý varil člen MPMCA.

Behu sa zúčastnilo 6 párov s umiestnením.

Ďakujeme spoluorganizátorom: Mestu Čadca, Mestskej plavárni Čadca, MPS Čadca, Jurajovi Šeríkovi. Ďakujeme aj všetkým zúčastneným a veríme, že sa nám podarí zachovať tradíciu tohto behu  a budúci rok sa stretneme ešte vo väčšom počte.

Galéria