Presunúť na hlavný obsah

SPORTIKA Štefanský pohár XXII. ročník

Šport

Memoriál M. Piteľa XVIII. roč.

exhibičný halový futbalový turnaj
Mestská športová hala na Ulici A. Hlinku (Pratex)
štvrtok 28. december 2017, 9.00 – 20.00 hod.

Vianočný športový darček aj Lukášom Adamcom a Marcelom Merčiakom

Garantujeme vám jeden vydarený deň v spoločnosti priateľov, známych, čas naplnený kvalitným športom, ale aj výbornou zábavou. Stretnutia nielen s futbalovými osobnosťami, krásne ceny v tombole, spevácke vystúpenia, občerstvenie. Vo štvrtok 28. decembra v hale Pratex Čadca vám to ponúkneme všetko na jednom mieste a v atraktívnom prevedení. Zaspieva ja Lukáš Adamec a turnajom budú slovom sprevádzať Marcel Merčiak a Ľuboš Hlavena.

Výborný futbal

Síce pod strechou staručkej a skromnej haly Pratex, ale o to kvalitnejšia plejáda výborných hráčov. Hráči z Fortunaligy, legionári zo zahraničných súťaží, súčasní či bývalí reprezentanti. Desať tímov zostavených na túto akciu si to v systéme 24 zápasov rozdá exhibične a určite aj súťažne o krásny nový putovný pohár.

Nad všetkým je pohoda

Štefanský už má svoju históriu, prešiel si slušnú cestu a v mnohých smeroch je jedinečný, pre mnohých výnimočný. Štefanský je robený s radosťou a pre radosť všetkých zúčastnených. Divácka a hráčska sa určite dostavia. Stačí sa v hale na chvíľu zastaviť, rozhliadnuť a začať si vychutnávať množstvo výnimočných podnetov.

Horúca láska

Len málo víťazov talentových súťaží to potiahlo seriózne a prirodzene ďalej, len málo víťazov Superstar či Talentov zostalo populárnych aj roky po prvom hviezdnom záblesku. Víťaz Česko-Slovenskej superstar (2011) a víťaz hudobno-zábavnej šou Tvoja tvár znie povedome (2016) Lukáš Adamec je výnimkou potvrdzujúcou spravodlivé pravidlo. Obľúbený spevák, mimochodom vodnopólista, so záľubou v rockovej hudbe a prirodzeným šoumenským talentom nenechá halu chladnou. Práve naopak, bude horúco...

Československý Lev...

SPORTIKA Štefanský pohár – Memoriál M. Piteľa napíše už svoju 22. (18.) kapitolu, tešíme sa aj  na exhibičný odvetný duel internacionálov Kysúc, ktorých ako kapitán privedie Ľubo Faktor,  proti legendám z Československého Leva aj s Tomášom Skuhravým.

FC Barcelona – FC Chelsea, Hamšík, Sagan... a auto na víkend

Jeden z výhercov tomboly po letí Nou Camp na duel Ligy majstrov Barcelona vs. Chelsea. Z haly si budete môcť odniesť dresy Hamšíka, Lobotku, Škriniara ale aj Sagana, auto na víkend, pobyty v bratislavských hoteloch Devín a Gracia, športové potreby, skipasy, vstupenky na kultúrne podujatia, ale aj permanentky MŠK Žilina, AS Trenčín, vstupy do fitnescentier, kávovar a veľa, veľa ďalšieho.

Mládežnícke turnaje U19 a U10 (X. roč.)

Na druhý deň 29. 12. zostane mladým hráčom zázemie seniorskej exhibície, hrať sa bude od 9.00 do 19.00 hod. V 10 dorasteneckých družstvách, ktorých je väčšina takisto zložená len na túto akciu, sa znova rysuje kvalitné zastúpenie. Miniturnaj prípraviek si zahrá aj MŠK Žilina a FK Fotbal Třinec. Turnaje sú už naplnené, prihlásenie už nie je možné.

Trénersky workshop

V minulom roku mal hviezdne obsadenie v podobe prednášok a diskusií Pavla Vrbu, Adriána Guľu, Štefana Tarkoviča a Ľubo Nosického. Aj tento rok sa chystá príťažlivé obsadenie. Sledujte náš FB, dozviete sa viac. Účasť trénerov a verejnosti je na prihlášky a pozvánky, registrovať sa môžete na stefansky.cadca@gmail.com a  0918 993 080.

Sledujte náš FB

Zaujímavosti, kompletný program, ale aj súťaže nájdete na FB stefansky pohar profile a # stefansky pohar.

Plagát k podujatiu