Presunúť na hlavný obsah

Čadca je na zozname víkendového testovania

Koronavírus

Operácia Spoločná zodpovednosť bude pokračovať štvrtým kolom testovania obyvateľov na prítomnosť COVID-19.  Štvrté kolo testovania na koronavírus bude dobrovoľné.

Testovanie v meste Čadca sa uskutoční počas víkendu 21. 11 - 22. 11. 2020 na 14 odberových miestach v meste Čadca: Sála pri futbalovom ihrisku Horelica, ZŠ Podzávoz, ZŠ Milošová u Prívary, Dom kultúry, ZŠ M. R. Štefánika, ZŠ Komenského, ZŠ Rázusová,
Odberové miestnosti s možnosťou parkovania: Športová hala na ul. Športovcov, Tribúna na futbalovom ihrisku ul. Športovcov,
Testovanie bude prebiehať v čase od 8.00 hod. do 20.00 hod. (prestávka od 12.00 - 12.45 hod. a od 17:00 – 17:30 hod.), s tým, že posledný ster bude vykonaný o 19.30 hod.
Prosíme občanov, aby pri prípadnom čakaní v rade na testovanie uprednostnili občanov so zdravotným postihnutím, tehotné ženy a seniorov.

Víkendové testovanie sa uskutoční v rámci okresu Čadca aj v Klokočove, Skalitom, Novej Bystrici, Zborove nad Bystricu, Oščadnici, Staškove, Svrčinovci a Podvysokej.

Pripojte sa k ľuďom, ktorí chránia seba, ale aj svojich blízkych a príďte sa bezpečne a zadarmo otestovať na COVID - 19. Výsledok testu máte do 30 min. Účasťou pomáhate chrániť seba a svojich blízkych.

Spolu to zvládneme.