Presunúť na hlavný obsah

Online predaj vstupeniek už aj v Dome kultúry v Čadci

Kultúra

Viacerí návštevníci Domu kultúry v Čadci zaregistrovali, že vstupenky na podujatia je možné si zakúpiť už aj online na internete. Dom kultúry v jarných mesiacoch spustil skúšobný predaj cez internet. Za polročné obdobie sa podarilo odstrániť drobné nedostatky, chyby a prispôsobiť predaj našim podmienkam. V súčasnosti už online predaj funguje naplno a záujemcovia ho môžu využívať takmer na všetky podujatia. Online predaj nemožno využívať na predaj vstupeniek na programy organizované agentúrami, ktoré si priestory domu kultúry na svoje podujatia prenajímajú. Agentúry si zabezpečujú predaj vlastnými cestami cez iné internetové stránky, prípadne cez pokladňu domu kultúry.

Online nákup na podujatia Domu kultúry v Čadci je možné realizovať na našej webovej stránke www.kultúra.mestocadca.sk. Tu si nájdete Vami vybraté podujatie, kliknete na „viac info“ a pri vybratom podujatí kliknete na „kúpiť lístok“. Ďalej postupujte podľa návodu v systéme predaja.

Veríme, že zavedením online predaja sme uľahčili kúpu vstupeniek, hlavne pre záujemcov, ktorí sú mimo Čadce a nemajú možnosť zakúpiť si lístok v pokladnici Domu kultúry v Čadci.