Presunúť na hlavný obsah

Pozvánka na moderné protidrogové multimediálne DIVADLO – „THE DARK TRIP“

Kultúra

Moderné, protidrogové a multimediálne divadlo „ The Dark Trip“ – „Drogy sú cesta do tmy“ získalo záštitu primátora Mesta Čadce Ing. Milanu Guru. Jedná sa o autobiografickú hru – príbeh, ktorý herec Martin Žák prežil,  napísal a ktorý odovzdáva ďalej. Hlavnou myšlienkou multimediálnej  divadelnej inscenácie sú drogy a protidrogová prevencia podaná aktraktívnym a motivačným spôsobom, ktorý okrem prevencie dodáva nádej na lepší život. Projekt sa  úspešne realizoval po celom Slovensku pre viac ako 36.000 mladých ľudí  s úžastnou odozvou.

Termín: 6.novembra 2018 o 8:00 hod. a 10:00 hod. –predstavenie trvá približne 80 minút

Kde: v kinosále Domu kultúry v Čadci

Okrem divadelného predstavenia Mestská polícia Čadca pripravila  už 7. ročník  kreatívnej  súťaže Plagát roka 2018  na tému  „Drogy sú cesta do tmy“ a  živé knižnice s mladými narkomanmi z resocializačného zariadenia Provital z Nitrianského Pravna, kde je priestor na vytvorenie konštruktívneho dialógu s ľuďmi,  s ktorými sa v bežnej realite nemáme príležitosť stretnúť a porozprávať. Knihy v Živej knižnici sú ľudské bytosti a spoločne so samotnými čitateľmi  (našimi žiakmi) vstupujú do kontaktu cez osobnú výpoveď.

Cieľovou skupinou týchto aktivít sú žiaci 7.až 9.ročníkov základných škôl a žiaci stredných škôl. Divadlo „ The Dark Trip „ je určené aj pre širokú verejnosť.

Aktivity sa realizujú s finančnou podporou Mesta Čadca, Žilinského samosprávneho kraja a Ministerstva zdravotníctva SR.

Plagát k podujatiu