Presunúť na hlavný obsah

Pozývame vás na CHRÁMOVÉ KONCERTY k Veľkej noci

Kultúra

Veľkonočné koncerty majú v našom meste už niekoľkoročnú tradíciu a mnohých priaznivcov, ktorí ich pravidelne navštevujú, čo nás veľmi teší. Aj v nastávajúcom pôstnom čase pred sviatkom Veľkej noci vám ponúkame dva chrámové koncerty – každý s inými interpretmi a iným repertoárom, sľubujúce hodnotné umelecké zážitky.

V nedeľu 18. marca 2018 o 16.30 hod. vás pozývame do kostola sv. Jozefa Robotníka (Čadca – sídlisko Kýčerka). Pod dirigentskou taktovkou Enrica Volpe z Talianska zaznejú v podaní Kysuckého komorného orchestra, miestneho chrámového speváckeho zboru sv. Jozefa a vynikajúcich sólistov – manželov Antónie a Jozefa Gráfovcov a talianskej sopranistky Tiziany Guaglianone jedinečné skladby svetových i slovenských hudobných majstrov. Slovom bude sprevádzať Lenka Bytčanková.

V soboru 24. marca 2018 o 18.30 hod. je na programe koncert v centrálnom kostole sv. Bartolomeja v Čadci. Koncert sa bude niesť pod taktovkou dirigenta Jána Procházku a vokálneho prejavu členov Miešaného speváckeho zboru Kysuca, ktorí si v uplynulom roku pripomenuli 40. výročie svojho účinkovania.

Garantmi koncertov sú Mesto Čadca, Dom kultúry v Čadci a Rímsko-katolícke farnosti Čadca – mesto a Čadca – Kýčerka.

Vstup na koncerty je voľný. Srdečne vás pozývame.

Plagát k podujatiu