Presunúť na hlavný obsah

Alica vás pozýva do Krajiny zázrakov

Kultúra

Pozývame vás do divadla na predstavenie Divadla bábok Buratino z Poľska. Titul Alica v krajine zázrakov je svetoznámy a vy máte možnosť ponoriť sa do sveta čarov, príbehov a fantázie.

  • Kde? V Dome kultúry v Čadci, v divadelnej sále
  • Kedy? V stredu 12. júna 2019 o 9.00 a 11.00 hod.
  • Vstupné: 1 €.

Kniha Alica v krajine zázrakov je vlastne snovou rozprávkou. Alica zaspí s hlavou na kolenách svojej sestry a všetko, čo sa jej sníva, je čudnejšie, ako si kedy dokázala vymyslieť. Vlastne je to malý zázrak, také bohatstvo a pestrosť detskej fantázie. Lebo sny sú odrazom toho, o čom rozmýšľame a čo sa nám stane v bdelom stave. Lewis Carroll dokázal napísať nadčasovú rozprávku. Nielen deti, ale aj my dospelí by sme si z nej mohli zobrať taký malý odkaz: nebojte sa snívať, pretože táto schopnosť patrí k tomu, čo vytvára ľudské šťastie. Alica v krajine zázrakov patrí jednoznačne medzi najkrajšie knižky a v každom veku sa budeme s chuťou ponárať do jej tajomstiev.

Veríme, že predstavenia budú pre deti pekným zážitkom. Deti mu nepochybne porozumejú, aj napriek tomu, že nebude v ich rodnom jazyku. Pred predstavením deti uvedieme do príbehu a vysvetlíme všetko potrebné, aby tomu čo najlepšie porozumeli.

Plagát k podujatiu