Presunúť na hlavný obsah

Dobrá správa pre filmových fanúšikov – Dom kultúry spúšťa prevádzku kina

Kultúra

Dom kultúry v Čadci spúšťa prevádzku kina. Prvé premietanie sa na radosť filmových priaznivcov uskutoční už tento víkend – 23. mája 2020. O 15.00 hod. je na programe animovaná rozprávka Labkova patrola 2 a o 18.00 hod. si môžete pozrieť film s hviezdnym ženským obsadením Malé ženy. Pôvodne bolo avizované, že sa bude premietať aj v nedeľu, no nie je to možné, nakoľko je v platnosti stále vládne nariadenie, že všetky prevádzky (aj kiná) musia byť v nedeľu zatvorené. Je nám to ľúto, no dúfame, že aj v tejto veci dôjde k pozitívnemu posunu a v blízkom čase vám to vynahradíme.

Vstupenky je možné zakúpiť len v pokladni Domu kultúry v Čadci v čase od 14.00 do 15.00 hod. a od 17.00 do 18.00 hod. Online predaj je dočasne zrušený. Po zakúpení vstupenky nie je možné zdržiavať sa na chodbe domu kultúry. Návštevníci môžu čakať vonku, alebo priamo v kinosále, kde bude možný vstup pol hodiny pred premietaním.

Návštevníci sú povinní sedieť na sedadlách, na ktoré im bola vydaná vstupenka. Vstupenky budú vydávané tak, aby boli dodržané bezpečné vzdialenosti medzi divákmi. Vedľa seba môžu sedieť len rodinní príslušníci alebo partneri. Túto skutočnosť je potrebné nahlásiť pri zakupovaní vstupeniek.

Žiadame návštevníkov, aby dodržiavali hygienické opatrenia: vstup len s prekrytím nosa a úst, dezinfekcia rúk pri vstupe, vhodné použiť rukavice. Konzumácia občerstvenia je ZAKÁZANÁ.