Presunúť na hlavný obsah

Letné kúpalisko Čadca otvorené

Mesto

Kysučania sa od soboty 15. júna 2019 môžu osviežiť na Mestskom kúpalisku v Čadci. Ide o jediné kúpalisko v okrese. Tento rok Čadčianské kúpalisko píše svoj tretí príbeh.

Brány mestského kúpaliska otvárame po 3-krát
Nielen Čadčanom, ale aj všetkým obyvateľom z regiónu Kysúc sa navždy vryje do pamäti 1. júl 2017. Vtedy otvorilo Mestské kúpalisko Čadca svoje brány po prvýkrát. Výstavba trvala takmer rok a investíciu hradilo mesto zo svojho rozpočtu. Celkové náklady sa dostali na sumu 1,9 milióna eur s DPH. Do bazéna sú zapracované všetky moderné trendy, ktoré sa využívajú pri nových kúpaliskách. 
Jedná sa o multifunkčný relaxačno - oddychový bazén, pri ktorom sa myslelo aj na deti a dôchodcov. Nachádzajú sa tu hydromasážne trysky, lehátka s výrivkou, detské atrakcie - šmýkľavka, chrliče vody, a samozrejme aj plavecká časť. Samotný bazén má technológiu na vyhrievanie vody. V rámci areálu sú bufety, šatne, sociálne zariadenia, športoviská a mnoho ďalšieho.

Čo nové návštevník môže očakávať
Tento rok v areáli kúpaliska pribudli bezpečnostné skrinky pre návštevníkov.
Určite sa je načo tešiť počas celého leta.
Pripravujeme rôzne akcie pre malých aj veľkých návštevníkov. Otvorenie sa v sobotu nieslo v štýle zumby a hudby. Najbližšie nás čaká akcia, ktorá skrášli areál pred zrakmi návštevníkov. Pôjde o veľkoformátovú maľbu, ktorú bude realizovať Filip Svrček a Erik Šoška. Ich mená sa spájajú s organizovaním festivalu Sewer Street Fest, či s realizáciou identít ulíc v Kysuckom Novom Meste. Niektorí si chalanov budú pamäť z akcie pre mesto Čadca, kedy sa partia grafiťákov postarala o nový výzor malého podchodu práve v našom meste. Bližšie informácie o akciách na letnom kúpalisku budeme postupne zverejňovať na webe mesta a na sociálnych sieťach.

 

Galéria