Presunúť na hlavný obsah

Mesto ocenilo prácu svojich pedagógov

Mesto

Odo dňa narodenia Jana Amosa Komenského, osobnosť ktorého je neodmysliteľne spätá so sviatkom všetkých pedagógov, uplynulo 28. marca 427 rokov. Jeho myšlienky sú stále aktuálne a jeho presvedčenie, že najväčšou a najvýznamnejšou investíciou je investícia do vzdelania, je všeplatné. Tento deň sa stal medzinárodne uznávaným sviatkom všetkých pedagógov a vychovávateľov.

Pri tejto príležitosti Mesto Čadca pripravilo 29. marca 2019 v spolupráci s Domom kultúry v Čadci tradičný slávnostný galaprogram ku Dňu učiteľov.

Počas oficiálnej časti programu si ďakovné listy a pamätné plakety za svoju dlhoročnú pedagogickú prácu a prínos v oblasti školstva na pôde nášho mesta prevzalo 13 učiteliek:

Marta Lejtrichová, riaditeľka MŠ na Hurbanovej ul. (pedagogická prax 34 rokov), Mgr. Vlasta Markechová, riaditeľka MŠ na ul. Janka Kráľa  (38), Mgr. Margita Masnicová, riaditeľka MŠ v Milošovej (44), Mgr. Katarína Školová, riaditeľka MŠ na ul. SNP (36), Bc. Ivana Ondrušková (20) – MŠ na ul. SNP, Dana Zelenková (28) – MŠ na ul. Janka Kráľa,

Mgr. Viera Kubicová, riaditeľka ZŠ na ul. M. R. Štefánika (ped. prax 33 rokov), Mgr. Zdenka Maslíková, riaditeľka ZŠ na Rázusovej ul. (38), Mgr. Simona Klieštiková (21) – ZŠ J. A. Komenského, Mgr. Viera Šušková (29) – ZŠ na ul. Rázusovej, Mgr. Slávka Zelníková (22) – ZŠ na ul. M. R. Štefánika, Mgr. Dagmar Šamajová, riaditeľka ZUŠ na ul. M. R. Štefánika (23) a Bc. Jana Špalková (21) – Centrum voľného času. Všetkým oceneným dámam srdečne blahoželáme a prajeme veľa síl a tvorivej energie do ďalších rokov. Súčasťou slávnostného popoludnia pre učiteľov bolo aj divadelné predstavenie H. Levina Taký je život, v ktorom účinkovali bývalí  i súčasní herci DJGT Zvolen.

Galéria