Presunúť na hlavný obsah

Exhibícia a oslava futbalu

Šport

Organizátori na piatok 27.12. 2013 pripravili 24 súťažných duelov + jeden mimoriadne zaujímavý exhibičný Internacionálov SR na čele s Petrášom a Adamcom, predstaví sa množstvo ligových hráčov z Trenčína, Nitry, Banskej Bystrice, Zlatých Moraviec, Slovana a pod.

Začiatok už o 9.00 hod.

Športová hala Pratex Čadca na Ulici Andreja Hlinku otvorí svoje brány už o 9.00 a slávnostné dekorovanie víťazov sa dá očakávať okolo 20.00 hod.

Hráčska kvalita a špeciálny povrch, Lešický, Galád

Prídu aj hviezdy ako Tomáš Hubočan (Zenit Petrohrad), Stanislav Lobotka (Ajax Amsterdam) a všetko sa odohrá na špeciálnej a kvalitnej palubovke Taraflex Sport M z Chrudimi, na ktorej sa naposledy hral duel futsalovej Ligy majstrov ERA-PACK Chrudim - FC Barcelona! Turnaj príde opäť pozdraviť aj Ján Kováčik, prezident Slovenského futbalového zväzu.

Brazílske bubny a zájazd do Londýna, pomoc športovkyni

V programe okrem iného pripravené chytľavé brazílske rytmy v podaní orchestra CAMPANA BATUCADA, skvelá tombola v úplnom závere a v nej aj zájazd na duel Arsenal Londýn - Mancheter United, pred halou zabíjačkové špeciality, v útrobách vzácna zbierka futbalových artefaktov z celého sveta od Viktora Kríža - originál certifikované dresy FC Barcelona, šály, kopačky, lopty, prezenty aj s finále ligy majstrov a pod. Fanúšikovia a priaznivci, získajte dres a pomôžte talentovanej športovkyni Paťke Kubištovej v boji s ťažkou chorobou.

Tešíme sa na vás, oplatí sa prísť pozrieť!