Presunúť na hlavný obsah

Ladislav Molnár privedie do Čadce druholigistu zo Šale

Šport

FK Čadca – FK Slovan Duslo Šaľa

4. kolo Slovnaft cup 2014/2015, streda 15.10. o 15.30

Vďaka postupom cez dvoch ambicióznych štvrtoligistov na ich pôde sa Čadca teší na renomovaný klub Duslo Šaľa, v pohári zostalo 32 klubov zo 180 prihlásených.

5. kolo by bolo veľkým úspechom

Čadčanom to v súťaži, najmä na súperových ihriskách, veľmi nejde, ale za to sa im darí v Slovenskom pohári. Čadca bola nasadená do 2. kola a žreb jej svojim spôsobom prial. Najskôr porazila a vyradila Závažnú Porubu (IV. liga) a v 3. kole sa tešila z víťazstva nad ďalším ambicióznym štvrtoligistom z Oravského Veselého. V 4. kole ju však čaká súper papierovo podstatne kvalitnejší, do Čadce zavíta po viac ako dvadsiatich rokoch šaliansky Slovan Duslo. Z Kysuckých tímov zostali v pohárovej súťaží Čadčania jediným zástupcom.

Tretí tím II. ligy západ

Druholigistu zo západu vedie ako tréner známy "búrlivák" Ladislav Molnár. Šali patrí v druhej najvyššej súťaží (západná skupina) v priebežnej tabuľke výborné 3. miesto, na ktoré sa dostala práve v poslednom zápase, keď doma zdolala dovtedajšieho lídra, vo forme hrajúcu Žilinu B.

Zápas sa začína o 15.30 a ako hlavný rozhodca ho povedie Michal Očenáš. Víťaz duelu, ktorý sa v prípade remízy nepredlžuje a rozhodujú pokutové kopy, postúpi medzi 16-tku najlepších a v 5. kole sa stretne s víťazom stretnutia ŠK Kremnička - FK Poprad. Pohárovú súťaž opustili viaceré zvučné kluby, porúčal sa už aj Ružomberok, Podbrezová či Tatran Prešov a Myjava.