Presunúť na hlavný obsah

Plaváreň opäť rozšírila služby. Príďte si zahrať beach volejbal.

Šport

Voda, plážový volejbal, ale aj futbal, bedminton či ringo...

Čadčianska plaváreň ponúka od augusta ďalšie športové vyžitie. Plážový volejbal alebo jednoducho populárny „beach“, získal v Čadci ďalší priestor. Tí, ktorí využívate služby čadčianskej plavárne, ste si určite všimli, že vedľa letnej terasy vyrástlo nové športovisko!

Spojenie piesok – voda – slnko

Plocha je ideálna nielen pre deti a mládež – takmer nulové riziko, pády a skoky do mäkkého špeciálneho piesku, nehrá sa na nej len volejbal, skúsiť môžete bedminton či rôzne formy malého futbalu a nenáročné ringo (populárna hra pre deti i dospelých – prehadzovanie krúžku ponad  sieť s jednoduchými pravidlami. Čo je super, športovanie v piesku sa dá spojiť s využitím bazéna a letnej terasy!

Ideálne miesto pre šport a relax v našom meste

Vyberte a skombinujte si rôzne športy podľa nálady a chuti, pretože keď zavítate na mestskú plaváreň, môžete si vybrať: bazén, letnú terasu, beh na neďalekom šeríkovom okruhu, posilňovňu, soláriu, plážové ihrisko a nakoniec zregenerovať v saune či na masáži – ideálny priestor pre šport a relax v našom meste.

Otváracia sezóna pre vás – voľný vstup

Mestská plaváreň a MPS Čadca, prevádzkovateľ, chcú v prvej sezóne plochu čo najviac spopularizovať, dostať do povedomia obyvateľov nášho mesta. Ak chcete prísť hrať, stačí si len telefonicky objednať termín, informovať sa, prípadne zastaviť sa v pokladni. Vstup je voľný, návštevníci však musia rešpektovať pokyny správcu a po ukončení hry plochu upraviť. Voľný vstup na ihrisko majú aj zákazníci s platným lístkom na terasu, samozrejme, za predpokladu, že nie je práve obsadené. K dispozícii na zapožičania sú beach lopty na volejbal i futbal, bedmintonové rakety, ringo krúžky, prenosné bránky. Vstup na ihrisko sa hlási v pokladni na plavárni. Plážová sezóna potrvá do 15. septembra, resp. pokiaľ počasie dovolí.

Info: 0918993080, info@plavarencadca.sk, www.plavarencadca.sk

Galéria