Presunúť na hlavný obsah

V Čadci sa zíde Vrba s Guľom, Pekarík s Lobotkom, Skuhravý s Kinderom či Merčiak s Hlavenom

Šport

SPORTIKA Štefanský pohár 21. roč.
Memoriál M. Piteľa 17. roč.
Mestská športová hala Pratex Čadca, 28.12. 2016, 9.00 – 20.00 hod.

V stredu 28. decembra sa v Čadci uskutoční 21. pokračovanie populárneho exhibičného futbalového turnaj. Symbolický názov Tretí „futbalový“ sviatok vianočný sedí. Okrem hráčov s reprezentačným kreditom ako Pekarík, Salata, Mucha, Lobotka, Greguš, Haraslín, Ondrej Duda, aj keď ten len ako hosť, a mnohých ďalších divákov pobavia desiatky futbalistov z viacerých ligových klubov zo Slovenska, Čiech, ale aj európskych súťaží. V sprievodnom zápase si na osobnostiach ako Tomáš Skuhravý, František Štambachr, Ladislav Jurkemik, Ľubo Faktor, Vlado Kinder, ale aj Elena Kaliská, Jozef Gönci, Ján Pardavý v dobrom zgustnú moderátori Marcel Merčiak a Ľuboš Hlavena.

Exkluzívny trénerský workshop

Čadčianske podujatie je známe aj vďaka atraktívnemu sprievodnému programu. Tento rok organizátori spoja futbalovú zábavu s trénerským kumštom. Na programe je trénerský workshop s výnimočným obsadením: Pavel Vrba, Adrián Guľa, Ľuboš Nosický a Štefan Tarkovič.

ACT 4 Slovakia, Československý LEV, zlatí medailisti

Návštevníkov čaká síce v maličkej hale, ale o to s lepším servisom, zábava celý deň. Vystúpia víťazky Československo má talent ACT 4 Slovakia, zaspieva Peter Pačut alias Freddy Mercury, pozvánkou je aj bonusový duel Československý Lev vs Legendy Kysúc so zaujímavým obsadením. V hale bude aj profesionálny merač rýchlosti strely k dispozícii pre súťaž hráčov i divákov. Podujatie tradične poctí svojou prítomnosťou prezident SFZ Ján Kováčik, ale tiež Ladislav Borbély, Milan Lešický, Juraj Čurný a mnohé ďalšie nielen športové osobnosti.

Vyhrajte zájazd SSC Neapol – REAL Madrid

V bohatej tombole bude ťahákom all exclusive zájazd na osemfinále Ligy majstrov REAL Madrid – SSC Neapol, originál dres s podpisom od Mareka Hamšíka, dresy ďalších klubov, nevynímajúc ten najcennejší reprezentačný, vstupenky na EURO U21 a hromada ďalších cien.

Registrovaní mládežníci vstup zdarma

Aktívni mladí futbalisti ročník narodenia 2002 a mladší  majú vstup na podujatie grátis. Stačí sa pri vstupe preukázať aktívnym profilom v ISSF, resp. na futbalnet.sk, stačí vám k tomu aj mobil, preukázať sa môžete aj registračným preukazom.

Info: facebook stefanskypohar, 0907 814 153

Fotogaléria z predošlých ročníkov, foto Pavol Špita, Milan Čimbora, Vladimír Adámek