Presunúť na hlavný obsah

Futbal: Čadčania na domácej víťaznej vlne

Šport

Aj tretí domáci zápas futbalisti Čadce vyhrali rovnakým výsledkom. Tentokrát odišla naprázdno Teplička nad Váhom.

Futbalisti Čadce v sobotu 22. apríla nastúpili vo svojom treťom domácom zápase proti mužstvu Teplička nad Váhom. Tá na jar do tohto zápasu neprehrala. K hernej pohode určite chlapcom prispievajú aj vynovené priestory šatní na hlavnej tribúne, ktorú v uplynulom období získalo do svojich rúk mesto Čadca. No poďme už k zápasu.

Úvodná dvadsaťminútovka patrila práve hosťom, ktorí boli aktívnejší. No prišla tridsiata minúta a loptu si na štandardnú situáciu postavil Jozef Polka, ktorý sa nemýlil a loptu poslal do siete hostí – 1:0. Ubehli iba tri minúty a padol ešte krajší gól. Po žltej karte hostí sa na „štandardku“ podujal opäť Polka a strelil gól, za ktorý by sa nehanbil nikto ani v najvyššej súťaži. S výsledkom 2:0 pre Čadcu sa skončil aj prvý polčas a viac ako stovka priaznivcov bola v škaredom počasí s výsledkom spokojná. V druhom polčase padli dva góly. No od 65. minúty hrali hostia o jedného hráča v poli menej za červenú kartu. O desať minút už bolo 3:0, keď po faule na Tomáša Kubicu sa nemýlil z pokutového kopu Juraj Tlelka. V 81. minúte sa dočkali aj hostia, keď korigovali celkový výsledok na 3:1 v prospech Čadce.

Čadca už najbližší víkend vycestuje do Kalinova aby sa v ďalšom domácom zápase predstavila v sobotu 6. mája, keď bude hostiť od 16:30 hod. Kremničku. Srdečne Vás pozývame na zápas.