Presunúť na hlavný obsah

Pozvánka na Beh na Husárik, 17. november 2017

Šport

Klub Kysuckého maratónu Čadca, Mesto Čadca, Horský hotel Husárik, Mestský podnik služieb Čadca a Mestská polícia Čadca vás všetkých srdečne pozývajú na 11. ročník BEHU NA HUSÁRIK o pohár primátora mesta Čadca, ktorý sa uskutoční dňa 17. novembra 2017 (piatok) so štartom o 11. hodine pred budovou Mestského úradu v Čadci. Prezentácia účastníkov je od 9.00 do 10.30 hod. vo vestibule úradu. Trať je dlhá 4 km a vedie členitým terénom s prevýšením 290 m. Štartovné 4 eurá, 5 eur v deň preteku, platí sa pri prezentácii, študenti stredných škôl štartovné neplatia. Ocenení budú prví traja v každej kategórii, celkový víťaz a víťaz okresu. Pre účastníkov je pripravená aj tombola. Riaditeľom preteku je Ing. Milan Gura, primátor Čadce, predsedom organizačného výboru je Mgr. Milan Pollák.

Tohtoročného behu sa po prvý raz zúčastnia aj naši milí priatelia – bežci z partnerského mesta Toruń (Poľsko), ktorí pricestujú pod vedením maratónca – veterána Jána Majewského.

Srdečne pozývame aj širokú verejnosť, príďte povzbudiť bežcov na trať, urobte si pekný výlet na Husárik, počasie nám bude, zdá sa, priať.

Hotel Husárik