Presunúť na hlavný obsah

Úspech mladých volejbalistiek v Poľsku

Šport

Na prvých hrách Vyšehradskej štvorky, ktoré sa uskutočnili u našich susedov vo Wegierskej Górke v dňoch 19. – 21. septembra 2017 sa zúčastnili športovci v kategórií mladšieho žiactva v minivolejbale, hádzanej a ľahkej atletike. Chlapci a dievčatá z Poľska, Slovenska, Česka a Maďarska bojovali o víťazstvo v jednotlivých športových disciplínach a zároveň aj ako skupina o celkové umiestnenie svojej krajiny. Slovensko a Čadcu reprezentovali mladé volejbalistky z TJ Lokomotíva Čadca, hádzanári z Námestova a za ľahkú atletiku pretekali dievčatá a chlapci z Liptovského Mikuláša.

V skupine minivolejbalu sa v rámci Slovenska zaskvela Čadca. Naše družstvo v zložení Kamila Dávidová, Milota Pišteková, Gréta Oravcová, Ema Lukašíková, Beáta Lukašíková, Simona Trlíková, Petra Bukovanová, Emma Sventeková, Michaela Bzdilíková a Kristína Mayerová (na snímke) pod vedením trénerky Ing. Eleny Grambličkovej vybojovalo pre Slovensko I. miesto. V hádzanej chlapci z Námestova skončili na IV. mieste a dievčatá a chlapci z Liptovského Mikuláša vybojovali v atletike dve III. miesta. V celkovej klasifikácií  Slovensko obsadilo III. miesto a mladučké Čadčianky doniesli domov dva krásne poháre pre volejbal, pre Slovensko a pre svoje mesto.

Úspešným volejbalistkám, ktoré na turnaj v rámci svojich medzinárodných vzťahov vyslalo Mesto Čadca, srdečne blahoželáme k víťazstvu a ďakujeme za vzornú reprezentáciu i šírenie dobrého mena Čadce i Slovenska.

Galéria