Presunúť na hlavný obsah

Mestské kúpalisko Čadca otvorené 

Šport

Otvorenie a prevádzkovanie kúpaliska bude tento rok prispôsobené usmerneniam hygienikov, ktoré majú zabrániť šíreniu nového koronavírusu. Zároveň jeho otvorenie závisí od priaznivého počasia.

Mesto na tohtoročnú sezónu pripravovalo rozsiahlejšiu gastrozónu. Súčasťou novej gastrozóny sú 3 tri stánky. Ich nájomcovia zišli z verejnej obchodnej súťaže.

Dobrou správou pre všetkých návštevníkov je, že za príjemne strávený deň na jedinom kúpalisku na Kysuciach zaplatíme tak isto ako v minulosti.  Ing. Milan Gura: „Ceny vstupného zostávajú aj napriek rastúcim nákladom na rovnakej úrovni. Kysučania zažili v uplynulých týždňoch náročné obdobie a my sme im aj týmto spôsobom chceli spríjemniť návrat do bežného života. Pre mnoho obyvateľov mesta  a Kysučanov bude Mestské kúpalisko Čadca v čase ich dovoleniek a prázdnin hlavnou voľbou pre rekreačné vyžitie.“

Plaváreň a kúpalisko musia splniť prísne podmienky hygienikov

Obe prevádzky spravuje Mestský podnik služieb Čadca. Prevádzka oboch zariadení spĺňa všetky hygienické opatrenia pre maximálnu bezpečnosť návštevníkov a zamestnancov, ktoré vyplývajú z požiadaviek Úradu verejného zdravotníctva SR. 

"Kúpalisko sme otvorili za sprísnených hygienických nariadení. Návštevníci si pri vstupe aplikujú dezinfekciu, je im zmeraná teplota," hovorí František Ujházi, vedúci správy plavárne a kúpaliska Čadca.



Galéria