Presunúť na hlavný obsah

Skvelý fitness program JUMPING na PROFI trampolínkach

Šport

Ponúkame vám originálne a zábavné cvičenie v príjemnom prostredí. Plaváreň v Čadci rozširuje svoje služby o ďalšiu športovú aktivitu.

Chceš SCHUDNÚŤ a pri tom sa ZABÁVAŤ? Chceš lepšiu KONDIČKU a PEKNÚ POSTAVU? Chceš zlepšiť NÁLADU? Vyskúšaj JUMPING! Prvé cvičenie už vo štvrtok 4.8. o 18.00 hod.

JUMPING – dynamické cvičenie/skákanie na malých profi trampolínkach určené všetkým vekovým kategóriám, si získava čoraz viac priaznivcov. Atraktívne pohybové vyžitie, v ktorom sa nájdu všetci bez rozdielu výkonnosti, športovo menej zdatní, aj športovci výkonnostní. Pozývame vás na cvičenie, ktoré si zamilujete.

  • Termín - každý štvrtok (od 4.8.2016) 18.00-19.00 hod.
  • Miesto - Mestská plaváreň Čadca (letná terasa vyhradená len vám)
  • Prihlásenie, rezervácie a info - 0915 856 466, malikaaksaj@gmail.com, FB malika bellydance

Prečo práve JUMPING?

Je zábavný, posilňuje všetky svalové skupiny a problémové partie, maximálne spaľuje tuky, zlepšuje kondíciu, trávenie, posilňuje hlboký stabilizačný systém – CORE, spomaľuje starnutie, výrazne šetrí kĺby, každý si nastaví vlastné tempo, necvičia sa choreografie, doprovod motivujúcej a podmanivej hudby...

Profesionálni a školení inštruktori chcú vašu spokojnosť, JUMPING vám vyčarí úsmev na tvári, vyplaví hormóny šťastia endorfíny.

Dôležité

Na lekciu je potrebné prihlásiť sa (telefonicky, e-mailom), v prípade nepriaznivého počasia, keďže trampolíny budú pre vás pripravené v príjemnom prostredí letnej terasy na plavárni, vás budeme informovať, či sa lekcia uskutoční. Vstup na lekciu a platba – pokladňa na plavárni, k dispozícii šatňa, prechod na terasu vnútri popri bazéne. Ľahké športové oblečenie + tenisky (nie naboso).

Galéria