Presunúť na hlavný obsah

Mikuláš je už pripravený, chystajte čižmičky

Mesto

Mikuláš a jeho verní pomocníci – čertíci a anjeli sú už pripravení v rôznych končinách sveta, aby aj napriek pandémii prišli medzi deti a rozdávali radosť.
V Čadci sa s Mikulášom nestretneme na Matičnom námestí ako po minulé roky, keďže to neumožňuje súčasná situácia. Chlapci a dievčatká sa mohli už dnes (piatok 4. 12. 2020 o 16.00 hod.) stretnúť s Mikulášom prostredníctvom internetu (facebook mesta a domu kultúry). Členovia DFS Kelčovan a DaMDS EVA pripravili pod vedením Evy Matysovej a Viery Mundierovej pekný zábavný program s pesničkami. Spoločne s Mikulášom sa vám prihovoril aj primátor mesta Ing. Milan Gura. Následne sa rozsvietila vianočná výzdoba v meste. 

Zajtra (sobota 5. 12. 2020 od 16.00 hod.) zavíta medzi deti Mikuláš, čerti rohatí a anjeli aj na naše sídliská. A povezú sa parádne na vyzdobenom koči ťahanom koníkom. Môžete ich vyzerať od 16.00 hod. na trase Dom kultúry – Palárikova ulica – sídlisko Žarec – sídlisko III – sídlisko Kýčerka – Dom kultúry. Nebudú chýbať ani sladkosti. 

A veríme, že v noci zo soboty na nedeľu príde Mikuláš aj k vám domov a niečo chutné vám prinesie. Tak si už chytajte čižmičky.
Milé deti, prajeme vám veľa zábavy a radosti.  

Mikulášsky program si môžete pozrieť na: