Presunúť na hlavný obsah

Ďakujeme Vám, učitelia

Mesto

Na Slovensku a Česku oslavujeme Deň učiteľov od roku 1955. 28. marec pritom nie je náhodný. V tento deň si totiž pripomíname výročie narodenia Jana Amosa Komenského. 
 


Uvedomujeme si, že vzdelávanie a výchova detí patria k nesmierne zodpovedným povolaniam a zaslúžia si našu mimoriadnu pozornosť a podporu. 
 


Vedenie Mesta Čadca pri príležitosti tohto sviatku ďakuje všetkým učiteľom, pedagogickým i nepedagogickým pracovníkom, odborným zamestnancom a špeciálnym pedagógom za ich prácu, trpezlivosť, odhodlanie, snahu, pokoj, rozvahu a osobný vklad do učiteľského povolania.  

Zo srdca Vám prajeme dobré zdravie, veľa radosti z práce a z dosiahnutých výsledkov, dobrých, pozorných a premýšľavých žiakov a podnetné prostredie na Vaše ďalšie tvorivé aktivity.

Mesto Čadca pripravilo pre pedagógov a vychovávateľov mestských škôl a školských zariadení v deň ich sviatku ako prejav úcty a poďakovania aj slávnostný kultúrno-spoločenský program. V rámci programu sa na úvod v komornej humorne ladenej scénke predstavili divadelníčky Katarína Janesová a Katarína Prengelová a následne si publikum mohlo vychutnať dynamický koncert nášho populárneho speváka Tomáša Bezdedu. Programom sprevádzal Jozef Mozol.

Galéria