Presunúť na hlavný obsah

Pozvánka na Fašiangový sprievod mestom

Mesto

Skôr narodeným ponúkame spomienky na mladé časy a mladým zoznámenie sa s ľudovými tradíciami. Príďte sa s nami rozlúčiť s basou a vyprevadiť ju na zaslúžilý štyridsaťdňový odpočinok.

Zábava, masky a šišky od primátora

Mesto Čadca a folklórny súbor Zborovanka Vás srdečne pozývajú na tradičný Fašiangový sprievod našim mestom. V utorok 13.2.2024 od 14:00 prejde folklórny súbor Zborovanka od MsÚ v Čadci po Palárikovej ulici až k fontáne Rybka v originálnom fašiangovom sprievode.


Vinšovníci a maškrtníci sa môžu pristaviť aj pri primátorovi Čadce Matejovi Šimáškovi, ktorí ich pohostí tradičnou fašiangovú výslužkou – chutnými šiškami priamo na Palárikovej ulici.

Príďte si  vychutnať atmosféru typickú pre fašiangy a spoločným veselením dajme symbolickú bodku za týmto veselým a rozplesaným obdobím.

Na  podujatie vás srdečne pozývajú Mesto Čadca, primátor Matej Šimášek, Dom kultúry v Čadci a FS Zborovanka. 

Neváhajte sa k nám pridať aj Vy, tešíme sa na Vás!

Mesto Čadca a folklórny súbor Zborovanka Vás srdečne pozývajú na tradičný Fašiangový sprievod našim mestom.  V utorok 13.2.2024 od 14:00 prejde folklórny súbor Zborovanka od MsÚ v Čadci po Palárikovej ulici až k fontáne Rybka v originálnom fašiangovom sprievode.