Presunúť na hlavný obsah

Novinka z plavárne. Rozpis a obsadenosť dráh na webe.

Šport

Stránka www.plavarencadca.sk prináša od pondelka 1. novembra 2016 návštevníkom plavárne zaujímavú a užitočnú novinku – aktuálny prehľad obsadenosti bazéna.

Informácie, ktoré nájdete na oficiálnom webe čadčianskej plavárne, obsahujú podrobný týždenný rozpis bazéna – 8 plaveckých dráh. Týždenne aktualizovaný rozpis/plán prehľadne ponúka obsadenie dráh, pre koho sú voľné/vyhradené a v akých časoch.

Služba pre všetkých

Napríklad fajnšmekri radi plávajúci v pokoji majú svoj vychytený čas najmä cez ranné plávanie (6.30 – 8.30) a večer (18.15 – 20.30). Teraz sa už jednoducho dozvedia, kedy a v akom rozsahu sú dráhy pre nich vyčlenené aj počas dňa, či v čase, keď býva bazén voľný, práve neprebieha výcvik alebo škola plávania. To isté platí pre neplavcov a rodinky s deťmi.

Majte prehľad a plávanie si vychutnajte

Užitočne informácie nájdete na stránke www.plavarencadca.sk v sekcii služby/obsadenosť bazéna.

Samozrejme, plaváreň nedokáže zaručiť, aj keď dráhy sú vyhradené danej skupine, že pri vysokej návštevnosti nebudú obsadené na maximum a komfort plavcov či hrajúcich sa detí nebude obmedzený. V takom prípade odporúčame informovať sa o aktuálnom stave na bazéne telefonicky: 041 4326808.