Presunúť na hlavný obsah

SPORTIKA Štefanský pohár 23. roč. Memoriál M. Piteľa 19. roč.

Šport

Mestská športová hala Pratex Čadca, 28.12. 2018, 9.00 – 20.00 hod.

Na prelome rokov sa na severe Slovenska opäť uskutoční atraktívne futbalové podujatie. V Čadci sa 28. decembra v hale Pratex odohrá turnaj, na ktorom sa znova predstavia výborní hráči a na umelom trávniku, do haly sa položil práve na túto príležitosť, si zahrajú aj reprezentanti svojich krajín. Celé podujatie bude komentovať a moderovať dvojica Marcel Merčiak a Ľuboš Hlavena.

Duda, Kuciak, Haraslín, Jakubko, Baez, Michalík, Holúbek, Stolarski, Strelec...

Na súpiskách desiatich pozvaných tímov je zapísané nejedno zaujímavé meno. V čase futbalového „voľna“ ponúkne plejáda známych futbalistov naisto kvalitný šport i zábavu. V Čadci si zahrajú okrem iných hráči z klubov Herta Berlín, Lechia Gdansk, Legia Varšava,  MŠK Žilina, Slovan Bratislava, ŠKF Sereď, FK Železiarne Podbrezová, MFK Karviná, Dukla Praha a mnohých ďalších. Každé z mužstiev ponúkne hráčsku kvalitu i atraktivitu.

Dominika Mirgová, Československý LEV, Gipsy Čáve, Jozef Stümpel

Štefanský pohár v Čadci nebude len o futbale, na divákov čaká bohatý sprievodný program. Zaspieva Dominika Mirgová, vo večerných hodinách aj Gipsy Čáve a na programe je aj zápas legiend Československý LEV vs. Internacionáli Kysúc. V drese československého Leva sa fanúšikovia môžu tešiť na osobnosti ako Griga, Tittel, Bališ, Luhový, Pecko, Timko, ale tiež na hokejové legendy Stümpel či Gudas.

Atlético Madrid – Juventus Turín, trénersky workshop

V bohatej tombole je ťahákom all exclusive zájazd na osemfinále Ligy majstrov Atlético Madrid vs. Juventus Turín, dres Marek Hamšíka, ktorý do haly prinesie priamo Marekov otec Richard, vyhrať sa budú dať  VIP vstupenky na kvalifikačné zápasy SR – Maďarsko a SR - Chorvátsko a hromada ďalších cien.

Od 14.00 prebehne v hale aj trénersky workshop, vstup je voľný (stačí sa registrovať – stefansky.cadca@gmail.com), so zaujímavou prednáškou na tému herného tréningu vystúpi Pavol Gregora a pridajú sa aj niektoré z trénerských osobností, ktoré sa do Čadce chystajú.

Registrovaní mládežníci vstup zdarma, strelecká klietka

Aktívni mladí futbalisti ročník narodenia 2004 a mladší  majú vstup na podujatie grátis. Stačí sa pri vstupe preukázať aktívnym profilom v ISSF, resp. na futbalnet.sk, stačí vám k tomu aj mobil. Pre deti a mládež bude po celý deň k dispozícii „klietka“ s radarom rýchlosti strely.

Info: stefansky.cadca@gmail.com, 0907 814 153, 0918 993 080, FB stefanskypohar

Plagát k podujatiu