Presunúť na hlavný obsah

Pozvánka na zasadnutie MZ 25. 5. 2017 o 8:30

Úradné oznamy

Na základe § 13, ods. 4, písm. a)  zákona SNR č. 369/1990 Zb. o obecnom zriadení v znení neskorších predpisov zvolávam zasadnutie Mestského zastupiteľstva Čadca, ktoré sa uskutoční dňa 25. mája 2017 (štvrtok) o 8:30 hod. vo veľkej zasadačke Mestského úradu v Čadci.

Program

  1. Otvorenie zasadnutia mestského zastupiteľstva, schválenie programu rokovania, voľba návrhovej komisie, overovateľov, pracovného predsedníctva a určenie zapisovateľa zápisnice. Predkladá: Ing. Milan GURA
  2. Záverečný účet mesta Čadca za rok 2016. Predkladá: Ing. Anna ZBOJANOVÁ
  3. Správa o výsledku hospodárenia príspevkových organizácií mesta za rok 2016. Predkladá: Mgr. Ľubica KULLOVÁ, Ing. Peter LARIŠ, Ján KANTORÍK
  4. I. zmena rozpočtu mesta Čadca na rok 2017. Predkladá: Mgr. Zuzana MACUROVÁ
  5. I. zmena rozpočtu PO mesta Čadca na rok 2017. Predkladá: Mgr. Ľubica KULLOVÁ, Ing. Peter LARIŠ, Ján KANTORÍK
  6. VZN mesta Čadca o podmienkach poskytovania dotácií z rozpočtu mesta. Predkladá: PaedDr. Ján POLÁK
  7. Správa o výsledkoch kontrolnej činnosti. Predkladá: JUDr. Ján KLUČKA
  8. Predloženie žiadostí o nenávratný finančný príspevok na SO pre Integrovaný regionálny operačný program, v zmysle výzvy – kód výzvy: IROP-PO2-SC222-2016-13 v rámci špecifického cieľa 2.2.2 – zlepšenie kľúčových kompetencií žiakov základných škôl. Predkladá: RNDr. Miloslav ŠULGAN, CSc.
  9. Predloženie žiadosti o nenávratný finančný príspevok na RO pre Operačný program Kvalita životného prostredia, s názvom Úprava a revitalizácia vodného toku Čadečanka. Predkladá: RNDr. Miloslav ŠULGAN, CSc.
  10. Kúpa, predaj a nájom nehnuteľností. Predkladá: Ing. František ŠČURY
  11. Rôzne
  12. Záver

Účasť všetkých poslancov Mestského zastupiteľstva Čadca na zasadnutí je nutná. Zamestnávateľ je povinný v zmysle § 25 ods. 6 zákona SNR č. 369/1990 Zb. poslancom MZ umožniť potrebné pracovné voľno s náhradou mzdy /mesto uhrádza zamestnávateľom na požiadanie náhradu za vyplatenú náhradu mzdy alebo iné odmeny za prácu/.